Заради местните избори на 27 октомври, понеделник 28 октомври ще

...
Заради местните избори на 27 октомври, понеделник 28 октомври ще
Коментари Харесай

Важно за учениците: Заради местните избори 28 октомври ще е неучебен, но присъствен


Заради локалните избори на 27 октомври, понеделник 28 октомври ще е неучебен, само че присъствен ден за учениците. Това важи за учебните заведения, в които на 27 октомври е имало изборни секции, оповестиха от Министерството на образованието и науката.

На 28 октомври учебните заведения ще може да провеждат разнообразни действия за учениците - занимания по ползи, спортни празници, визити на музеи или галерии. Училищата, в които не е имало кметски избори на 27 октомври, ще има постоянни образователни занятия на 28 октомври.

От Регионалното ръководство на образованието в София са уведомили шефовете на столичните учебни заведения за писмо на ръководителя на Българска академия на науките акад. Юлиан Ревалски, в което се оповестява, че на 28 октомври и на 4 ноември институтите и музеите на Българска академия на науките ще може да се посещават свободно и гратис от възпитаници от софийските учебни заведения.

За тази цел шефовете на учебните заведения би трябвало да се свържат с представители на институтите и музеите на Българска академия на науките за организирането на визитите на учениците през тези два дни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР