Заради кръвопролитие в ГабровоРешението на съда е окончателно43-годишна жена остава

...
Заради кръвопролитие в ГабровоРешението на съда е окончателно43-годишна жена остава
Коментари Харесай

Килия за жена, убила бивш музикант

Заради клане в Габрово
Решението на съда е дефинитивно

43-годишна жена остава в ареста за ликвидиране на някогашен музикант в Габрово. Решението на Великотърновският апелативен съд е дефинитивно.

Престъплението бе осъществено на 10 юли т. година в апартамент на ул. “Скобелевска” в Габрово. Там бе открит трупът на 67-годишния Боян Радев. Аутопсията сподели, че той е пребит до гибел с удари с ръце, крайници и предмети по лицето и тялото. Малко по-късно криминалисти задържаха 43-годишната Ю. Й. от Сухиндол.

Съседи описаха, че някогашният музикант живеел от 30 години в жилището, където станало кръвопролитието. От 5 месеца в жилището му живеела по-млада от него жена. “Преди да намерят тялото му, на сутринта дамата пристигна пияна, почна да чука, да вика. Разбила е и вратата”, описа съседка. Комшии споделиха, че Радев водел бохемски живот и всяка вечер у тях гостували компании.

Задържаната жена е осъждана. Според Апелативния съд във Велико Търново са налице всички предпоставки за взимане на мярка за неотклонение “задържане под стража” по отношение на обвинената. Ако тя бъде приета за отговорна я чака затвор от 10 до двадесет години.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР