Заради коронавируса, сега преминаваме от здравна към икономическа и социална

...
Заради коронавируса, сега преминаваме от здравна към икономическа и социална
Коментари Харесай

В Милано мислят как точно ще започне отново животът след коронавируса

Заради ковид, в този момент прекосяваме от здравна към икономическа и обществена рецесия. Гражданите го усещат и са в действителност обезпокоени, сподели кметът на Милано Джузепе Сала, като предизвести, че цялата здравна система на Ломбардия ще се срине, в случай че Милано се срине, съобщи БГНЕС.
Той означи, че в Милано и покрайнините му има инфектирани с ковид към 10 000 души, а единствено в града са към 4 000 души.
" Пострадахме по-малко от Бергамо и Бреша. Ако Милано се срине, тогава цялата здравна система на Ломбардия ще се срине ”, сподели Сала и добави, че няма признаци за утежняване на обстановката в града, тъй като хората са разбрали, че би трябвало да останат вкъщи.
Градоначалникът обаче преценя, че " дълъг и сложен интервал " чака Милано и към момента е рано за връщане към естествения метод на живот.
" Нямаме дата за цялостното отваряне на Милано. Това, което вършим, е, че се готвим още веднъж да заживеем, имаме потребност от проект, постепенно да се отваряме бранш по бранш. Мислим за това по какъв начин ще работят публичният превоз и метрото, когато на улицата има повече хора. Дигиталната мрежа? Как ще използваме стадионите, театрите? Как ще помогнем на стопанската система на Милано? ", изясни Сала въпросите, пред които стои градът.
Още: " Официално: Над 1 000 000 заболели от ковид в света "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР