Заради живота, който водим, тялото ни може да стане жертва

...
Заради живота, който водим, тялото ни може да стане жертва
Коментари Харесай

Тялото ни дава знаци, че трябва да обърнем внимание на здравето си

Заради живота, който водим, тялото ни може да стане жертва на доста отрови. Обездвижването, неприятното хранене, стоенето пред компютъра, използването на алкохол и цигари могат да доведат до струпване на доста отровни субстанции в организма ни. Те пък стартират да нападат нашето здраве и вследствие на това започваме да страдаме от липса на тонус, намален имунитет и куп болести.
Как тялото ни дава знаци, че токсините са ни обсадили? Ето няколко постоянно срещани признака:
- Повтарящо се главоболие или гадене;
- Отпадналост, тъмни кръгове под очите, подпухналост;
- Безсъние, неспокойствие, честа промяна на настроенията;
- Обилно потене, съпроводено от неприятен мирис;
- Лош мирис и напукани устни, кървене на венците;
- Силна и доста неприятна миризма на урината ни;
- Поява на акне, лющеща се кожа и други кожни проблеми;
- Разстроен корем или пък занимателен метаболизъм;
- Рязко повишаване на килограми и формиране на целулит.
Това са знаци, посредством които тялото ни споделя, че би трябвало да обърнем внимание на здравето си. Как най-бързо и елементарно да се отървем от токсините?
Наложете си да поемате доста течности всеки ден. Минимумът е 2 литра вода. Приемайте чай от джинджифил с мед и лимон – мощна композиция за филтриране от токсините.
Яжте доста зелени подправки като копър, магданоз, зелен лук, както и зелени ябълки. Те също работят чудесно в битката с токсините. Освен това освежават дъха и отстраняват неприятната телесна миризма. Същото важи и за киселото мляко, което също е потребно за храносмилателната система и цялото тяло.
Старайте се да се движите доста и дневно да вършиме по най-малко 6000 крачки. Правете йога и гимнастика. Ходете на сауна и парна баня. Обилното потене ще способства да изкарате токсините от тялото си.
Водете деен и здравословен метод на живот. Това е ключът към положителният тонус, крепкото здраве и самочувствието. Само по този начин ще можете да се предпазите от отровите.
Ако въпреки всичко изброените средства за битка с токсините не дават резултат при вас, ви съветваме да се обърнете и към доктор. Консултацията със експерт постоянно може да ви е от изгода. Понякога гореизброените признаци могат да подсказват за хормонални проблеми или нарушавания от различен темперамент. Важното е да бъдете дейни и да реагирате бързо при съществуване на разстройства в организма ви. 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР