Заради извънредните мерки за сигурност, които бяха въведени у нас

...
Заради извънредните мерки за сигурност, които бяха въведени у нас
Коментари Харесай

Заради коронавируса: Само един зрител в студиото на „Като две капки вода”

Заради изключителните ограничения за сигурност, които бяха въведени у нас след първите случаи на заболели с ковид, „ Като две капки вода ” не позволи аудитория по време на фотосите на шоуто, видя HotArena.

В понеделник вечерта, когато бе третото издание на предаването за фалшификати, в салона имаше единствено един външен човек – пенсионерът Стефан Цокев.

Дядото от Казанлък попаднал в студиото в Горубляне, където се снимат „ Капките ” с помощта на огромната си пристрастеност – колекционирането на подписи.

Старецът написал трогателно писмо до шефовете на Нова телевизия, в което обяснявал за своето занимание и най-голямата си фантазия – да гледа предаването онлайн. „ Моля, стоплете сърцето на един дядо. Молбата ми е да ми изпратите фотоси с подписи от всички участници в „ Като две капки вода ”, написал възрастният мъж. Вместо да му изпратят подписи, продуцентът на „ Капките ” Маги Халваджиян предложил да отиде да си ги получи персонално. Дядото изпаднал във екстаз, когато водещият на шоуто Димитър Рачков незабавно разпознал ловеца на подписи и се спуснал да го прегърне.

„ Всеки понеделник се слепвам пред дребния екран и виждам шоуто до момента в който свърши. Фики и Дара са моите любимци, а от журито – Хилда Казасян ”, изясни разчувстваният дъртак.  

Интересът му към подписите почнал през 1971 година В сбирката си към този момент е натрупал над 500 подписа от известни персони, както и доста писма и фотоси. Бившият преподавател почнал да колекционира подписи дружно със брачната половинка си. След нейната гибел той траял да попълня сбирката си в нейна памет. Първият подпис, с който се сдобили, бил на естрадната легенда Бисер Киров. В понеделник възрастният мъж нараснал сбирката си, събирайки подписи от всички участници в „ Капките ”, както и от екипа на продукцията, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР