Заради извънредните мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19 от

...
Заради извънредните мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19 от
Коментари Харесай

Записват новоприетите деца в детските градини в Стара Загора по телефон или имейл

Заради изключителните ограничения за ограничение на разпространяването на COVID-19 от община Стара Загора вкарват промени при записването на новопостъпили деца в общинските детски градини. Резултатите от класирането на децата, родени през 2014, 2015, 2016 и 2017 година, ще бъдат оповестени на уеб страницата на общината на 26 март, а от 27 март до 10 април в това число ще става записването. 
От пресцентъра на общинската администрация прецизират, че актуалната конюнктура изисква избягването на директни контакти, по тази причина децата ще бъдат записвани на по телефон или на имейла на детската градина , а не на място в детската градина, както се случваше до момента. 
Децата, родени през 2017-а, и признати в първа група, постъпват в детската градина от септември, а родителите им могат единствено да потвърдят записването. Необходимите за това документи ще се показват на по-късен стадий, когато се възобнови работата на детските градини. 
Родените през 2014-а, 2015-а и 2016-а деца, които са класирани, също би трябвало да потвърдят записването в този момент, а нужните документи ще показват след отварянето на детските заведения.
Децата, които не са признати през март, ще вземат участие в идващото класиране , което съгласно графика ще бъде на 11 юни 2020 година
" НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 18 март "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР