Заради изтичането на данни от НАП в момента текат обсъждания

...
Заради изтичането на данни от НАП в момента текат обсъждания
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Може да се затегнат бързите кредити, заради теча в НАП

" Заради приключването на данни от Национална агенция за приходите сега текат разисквания дали да не се предприеме стягане на някои режими, в това число по отпущането на бързи заеми, сподели вицепремиерът Томислав Дончев, съобщи " Дарик ". 
Той сподели, че анализите на експертите сочат, че хакването на данъчната организация няма капацитет за основаване на кой знае какви проблеми, защото ЕГН-та до преди няколко години бяха общодостъпна информация. В композиция с други персонални данни обаче, може да се стигне до неприятни обстановки, уточни Дончев, което общо взето значи, че заплахата е огромна, тъй като те въпреки всичко могат да бъдат свързани. 
Вицепремиерът съобщи, че планът за изграждане на нови патрулни кораби за Военноморски сили е във финалната си фаза и изрази вяра, че до края на тази година може да бъде определен изпълнителят и да бъде подписан контракт. Той добави, че е разговарял с кмета на Варна Иван Портних за опциите в града да се осъществят планове в областта на просветителната и научната инфраструктура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР