Заради хонорарите си не можел да се запише на борсата

...
Заради хонорарите си не можел да се запише на борсата
Коментари Харесай

Кой Би Предположил, Че Това Може Да Сполети Сина На Величието Андрей Луканов!

Заради хонорарите си не можел да се запише на борсата по труда. И нямал право да взема още малко средства. С които да закърпи скъсания си бюджет. Амбициозният мъж обаче неискал да се предава и неотдавна се занимава с ново начинание.

Той бил медиатор по разногласия които можело да се решат без съд, а по непринуден метод. Като взел участие в стратегия „ Спогодби ” към Софийския областен съд. Но към момента бил нов в занаята и по тази причина на получавал нито лев.

А фактът, че е от известна фамилия въобще не му помагал да си стъпи на краката. Само дето от време на време го канели в тв студията като коментатор на убийството на татко си.

Откакто Андрей Луканов не е сред живите семейството му постоянно усеща недостиг. Още през 2011 година вдовицата му се оплака, че сина им е незает. По това време съкратили Карло поради икономическата рецесия и той бил заставен да работи като момче за всичко във компания внасяща хартия за вестници, предават от retro.bg.

Получавал минимално възнаграждение и по тази причина се хванал бояджия със собствен другар да изкара някой лев. Майка му получавала пенсия, само че си докарвала и спомагателни приходи от книги. Вдовицата на Луканов признава, че никой от „ Позитано ” не се е интересувал от фамилията на им. И споделя, че до момента в който бил жив мъжът й телефонът непрестанно звънял, а през днешния ден са им останали единствено шепа правилни другари.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР