Заради големия интерес, от 1 юни новата бургаска библиотека ще

...
Заради големия интерес, от 1 юни новата бургаска библиотека ще
Коментари Харесай

Новата библиотека в Бургас с удължено работно време

Заради огромния интерес, от 1 юни новата бургаска библиотека ще проработи с удължено работно време- от 8 ч. сутринта до среднощ. Toва разгласи кметът на Бургас Димитър Николов във Facebook страницата си.
С шефа Яна Кършийска през днешния ден се разбрахме още, да се усилят и зоните за четене отново от същата дата. “Тиха ” читалня ще бъде обособена в изложбената зала за съвременно изкуство, а лятна читалня - на огромната тераса до нея, осведоми Николов. 
 Училищните лекари се причисляват към мобилните екипи на домашния обществен патронаж в Бургас Училищните лекари се причисляват към мобилните екипи на домашния обществен патронаж в Бургас
Младите лекари, които напълно скоро бяха назначени по новата общинска стратегия в областта на учебното опазване на здравето в Бургас, ще се вк...
Предстои пренареждане на мебелите и обзавеждане, тъй че искащите да четат и да се усещат удобно. Идеята е районната библиотека да премине към денонощен режим на работа, както е в доста европейски страни. И през днешния ден при визитата ми в библиотеката, постройката безусловно беше обградена от редящи се на опашки младежи, което е най- радващото! Освен книжния фонд, те могат да се възползват и от разнообразието от цифровите технологии, с които разполагат част от залите, написа още той. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР