Заради динамичните събития в страната не остава време да се

...
Заради динамичните събития в страната не остава време да се
Коментари Харесай

Борисов призна, че ДПС на практика участват в коалицията. Чуди се, защо премиерът и ресорният министър не са се срещнали със земеделците

Заради динамичните събития в страната не остава време да се подпише съдружното съглашение сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, разяснява пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Вече стартира да става смешно за хората, тъй като не дава отговор на истината. По-реална коалиция няма по какъв начин да бъде. Ние нямаме хора във властта, само че се усещаме виновни, тъй като сме дали своят вот за държавното управление ".

На въпрос дали Движение за права и свободи вземат участие в обединението, отговори: " На процедура да ".

Борисов изрази удивление, че министър председателят и министърът на земеделието не са се срещнали, с цел да решат настояванията на земеделците и митингите да не ескалират. По думите му има разнообразни решения:

" Като се стартира с контрола на това, което се внася, би трябвало да се назначава 100-200-300 във фитосанитарния надзор. София е привикнала с митинги, с месеци беше затворен Орлов мост. Не е толкоз ужасно, сегашните ни некоалиционни сътрудници не са привикнали. Всичко се взема решение в разговор, в полза на сектора на хората. Всяко нещо, което е станало в тази страна е станало с разговор сред промишленост и производители. Със сигурност има доза истина и това, което споделя Денков ".

Бойко Борисов прикани откакто са " натиснати копчетата за това държавно управление ", министрите да станат дейни, да се срещнат с хората и да решат проблемите им.

" Ако има законодателна потребност, ние сме отсреща, ще съберем подписи, ще го вкараме и още на следващия ден ще го решим ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР