Заради COVID-19, в краткосрочен план трябва да развием още дигиталните

...
Заради COVID-19, в краткосрочен план трябва да развием още дигиталните
Коментари Харесай

Търговският директор на “Теленор България”: Основната ни цел е да предоставяме силно потребителско изживяване

Заради COVID-19, в кратковременен проект би трябвало да развием още цифровите ни благоприятни условия, с цел да обслужваме още по-добре клиентите си. А те се приспособяват бързо в тази среда не толкоз тъй като желаят, а тъй като събитията го постановат. Това сподели Богдан Узелац в ново изявление за в. Капитал. Той показа концепциите си за развиване на бизнеса на “Теленор България ” и дефинира като съществена цел операторът да продължи да доставя качествена мрежа, както и да обогати портфолиото си в устрема да “предостави мощно потребителско преживяване ”.
Като човек с огромен опит на разнородни европейски пазари, комерсиалният шеф на “Теленор България ”, дефинира пазара в България като извънредно конкурентен.
 Теленор показа опита от програмата си Open Mind в онлайн работилница за бизнеса Теленор показа опита от програмата си Open Mind в онлайн работилница за бизнеса
Теленор провежда онлайн работилница за професионалното развиване на хора с увреждания. Събитието под надпис “Шанс за хората с р...
“Пазарът е движен от физическите магазини и това се отнася освен за телеком бизнеса, само че напълно за пазара. Така че пред нас има благоприятни условия за дигитализиране на тази сфера. Което не значи да се откажем от физическия ритейл, а по-скоро да го обогатим посредством цифровите канали. Смятам, че предстоят доста нововъведения в тази област и на българския пазар, който не се развиваше интензивно в тази тенденция. С навлизането на всички тези технологии на пазара телекомите ще играят още по-важна роля в стойностната верига. ”, разяснява основният търговски шеф на “Теленор България ”.
Узелац насочи взор в бъдещето на телекомите и допусна: “След пет години ще имаме голям брой свързани устройства към мрежитe, които пък ще станат по-конвергентни и несъмнено с появяването на 5G може да има замяна на закрепените линии или най-малко те да играят по-поддържаща роля. ” Потенциалът пред телеком бизнеса е да популяризира тези разнообразни технологии до крайния клиент, като улеснява избора, както и да основава нови услуги поради екосистемата, сподели още той.
Той добави още, че киберсигурността ще е една от главните тематики в идващите години, поради което Теленор България към този момент предлага услуги, предоставящи по-сигурно преживяване на клиентите си.
Богдан Узелац обясни въпроса дали телекомът ще се ребрандира, като сподели, че “брандът Telenor е харесван от потребителите и заслужава да живее и да бъде развиван ”.
 Играта „ Дигитални скаути “ на Теленор ще образова деца и родители за онлайн заплахите на 17 октомври Играта „ Дигитални скаути “ на Теленор ще образова деца и родители за онлайн заплахите на 17 октомври
  Играта „ Дигитални скаути “ на Теленор ще образова деца и родители за онлайн заплахите на 17 октомври София, 9 окто...
Богдан Узелац е основен търговски шеф на Теленор България от август тази година. С над 15 години опит в телекомуникациите и технологиите, Богдан Узелац е потвърден интернационален специалист в построяването на цифрови телекоми на разнородни европейски пазари, в това число Централна и Източна Европа, Скандинавието, Русия и Оперативно-наблюдателно дело.
 
 
 
 Теленор предлага новия смарт часовник Huawei GT 2 Pro Теленор предлага новия смарт часовник Huawei GT 2 Pro
Теленор предлага новия премиум смарт часовник Huawei Watch GT 2 Pro в комерсиалната си мрежа, както и в онлайн магазина Купи онлайн. Т...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР