Заради безредици в залата заседанието на парламента бе прекъснато за

...
Заради безредици в залата заседанието на парламента бе прекъснато за
Коментари Харесай

Заради безредици заседанието на парламента спря за 15 минути

Заради вълнения в залата съвещанието на Народното събрание бе прекратено за 15 минути, съобщи Фокус.
Ситуацията породи след декларациите на Българска социалистическа партия и ГЕРБ. Тогава Народното събрание влезе в поредност от процедури по метода на водене.

``
реклама

Първи взе думата по метода на водене след декларациите Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия. " Днес сме в изключителна обстановка, тъй като Народното събрание бе блокирано. На вас може да ви е смешно, по тази причина господин ръководител, когато става изключителна обстановка е обикновено вие да се намесите и да успокоите сътрудниците от ГЕРБ. Има обезверени хора, които са блокирали българския парламент ", сподели още Стойнев.

Емил Христов прекъсна Драгомир Стойнев и му сподели, че е взел думата за процедурата под претекст по метода на водене, а в действителност е направил политическа декларация.

От своя страна Драгомир Стойнев го прикани да слезе от това място, в случай че не може да извършва функционалността си.

Емил Христов упрекна Стойнев, че се пробва да докара Народното събрание до изключителна обстановка.

След това думата изиска по метода на водене Антон Кутев от Българска социалистическа партия. " Очевидно имаме обстановка, която не е естествена. В българския Народното събрание да се барикадират сестри, не е нещо, което може да кажем, че е обикновено. Моята процедура към вас и предложение, с цел да разгадаем въпроса е да поканите протестиращите в пленарна зала. Ако те дойдат, ние ще гласуваме позволява им и ще разберем защо става дума. Моето предложение е поканете ги ", сподели още Кутев.

От своя страна Емил Христов изясни, че медицинските сестри не стачкуват против Народното събрание.

Александър Симов от Българска социалистическа партия обърна внимание в процедура по метода на водене, че от залата се разнасят крясъци по адрес на сестрите " Терористки ". " Думата терористки беше произнесена от тази зала и от вашето болшинство ", сподели още Симов. Иван Ченчев от Българска социалистическа партия сподели, че този депутат би трябвало да бъде осъден за тези си думи.

Спас Гърневски от ГЕРБ изиска думата, само че тя не му бе дадена. След това думата изиска и Манол Генов от Българска социалистическа партия, само че съвещанието бе прекратено от председателстващия Емил Христов.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте за
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР