Зара Макдермот разкри, че е толкова горда с племенника на

...
Зара Макдермот разкри, че е толкова горда с племенника на
Коментари Харесай

Zara MacDermott `толкова горда` с бебето племенник на Сам Томпсън след важен етап

Зара Макдермот разкри, че е " толкоз горда " с племенника на Сам Томпсън, откакто отпразнува I'm A Celebrity...Get Me на гаджето си вън от тук! победа в неделя вечерта.

Звездата от Made in Chelsea беше коронясана за Краля на джунглата нощес, побеждавайки подгласника Тони Белю и приключилия на трето място Найджъл Фараж за мечтаната купа. 26-годишната Зара побърза обществено да поздрави триумфа на Сам, употребявайки Instagram, с цел да показа възхитената си реакция на новината дружно със фамилията и приятелите, които го поддържат. Участничката в „ Островът на любовта “ подскача от наслада и по друга причина, откакто племенникът на нейната партньорка, Лео, направи вълнуваща информация за развиването си.

„ Той сподели „ Сам “ вярно за първи път нощес, без да прошепне, благослови го. Горда лельо, не мога да допускам какъв брой доста приказва в този момент, дребният празнословец “, озаглави тя клипа. „ Той уточни овесарката с лицето на Сам и извика „ Сам! “ и аз просто изкрещях, ЛУИЗ! ТОЙ КАЗА САМ БЕЗ ШЕПЪ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР