Зара, една от първите звезди на „Биг Брадър”, смело се

...
Зара, една от първите звезди на „Биг Брадър”, смело се
Коментари Харесай

Ще познаете ли бившата брадърка Зара след тази трансформация?!

Зара, една от първите звезди на „ Биг Брадър”, самоуверено се хвърля в следващото предизвикателство, което си е сложила - да стане първенец по културизъм. Тя е претърпяла трагична промяна освен физически, само че и духовно и все пак не счита да стопира тук.

За да ускори своето въздействие в новата професионална сфера, в която се изявява в последно време - експерт по храненето и здравословен метод на живот - тя е решила да се яви на няколко надпревари за красиви тела и да завоюва интереса на спонсори и фенове. Така се надява да събере нови клиенти за стратегиите си и да даде подтик на новата си кариера.





За миналите съвсем 12 години в светлините на прожекторите Зара се изявяваше в най-разнообразни сфери на активност. Брадърката беше модел, водеща на телевизионно шоу и на развлекателна игра, за малко се опита да се занимава с реклама, дизайн и актьорство. Въпреки многочислените си инициативи тя по този начин и не съумя да откри нещо, в което да изпъкне с качествата си.



Откакто се ожени за австралийския сърфист Ерик Уотсън, варненката реши да направи спорта съществена част от живота си. Заради него тя стартира да се вълнува от хранене и възстановяване на цялостното положение на тялото. Причината за интереса ѝ към здравословното хранене и метод на живот била, че желала да помогне на половинката си да реализира по-добри резултати с дъската. Надявала се да подкрепи неговата спортна кариера и незабелязано самата тя се подложила на подобен с неговия хранителен режим, с цел да не го изкушава.



След известно време Зара разкрила, че тялото й се повлиява доста добре от режима и почнала да изследва резултата от него върху други хора, които не се нуждаят от толкоз доста сила за професионални спортни занимания, а за всекидневието си.



„ Тялото ни се отплаща за грижите, които му посвещаваме”, споделя своята нова фикс идея Зара, която превела опити да въздейства освен на околните си, само че и на непознати, натрапвайки им режима си и метода си на живот. На доста от тях изготвила гратис хранителни диетични режими, с които да подобрят фигурата си и качеството на здравето си.



Към него тя много сполучливо присъединила и тренировките в зала, с цел да не наподобява като отпусната лелка до по-младия си мъж.



Двамата с първенеца по сърф са дружно от близо пет години и за това време Зара се стараела да не му омръзне. Те се венчаха скрито преди две години в София, а от този момент непрекъснато се шушука за проектите им да имат правоприемник. Варненката била подготвена да има деца, само че до в този момент не се получавало. Зара обаче не желала да насилва тялото си и го оставила единствено да вземе решение дали желае да я направи майка и по кое време, написа в. "Уикенд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР