Запушен нос с хрема няма как да не дразни, особено

...
Запушен нос с хрема няма как да не дразни, особено
Коментари Харесай

Без лекарства: Как да се отървете от запушен нос с обикновен ключ ВИДЕО

Запушен нос с хрема няма по какъв начин да не нервира, изключително в случай че нямате спрей за нос на разположение. С един елементарен трик ще можете да дишате още веднъж без никакви медикаменти.

Възпалено гърло и запушен нос: доста хора страдат от настинки през студения сезон. Ако имате запушен нос, не е нужно да прибягвате до спрейове или медикаменти. С елементарен трик можете да прекратите страданието си - единствено за няколко минути.

Както изяснява пред focus.de Йоханес Гретен от Института по китайска медицина в Хайделберг, нужен е единствено най-обикновен ключ: „ Запушеният нос може да се лекува с избрани точки, ситуирани към синусите ни “.

Как работи?

Първо поставяте върха на ключа от страната на носа, която е запушена. След това завъртете ключа осем пъти в едната посока и осем пъти в другата. Повторете тези стъпки още веднъж в противоположната посока. След това преминете към идната страна.

След това поставете върха на ключа върху " рефлексната точка ", която е малко по-високо сред веждите. Действията са сходни: завъртете ключа осем пъти в едната посока и осем пъти в другата. След минута, съгласно Гретен, ще можете да дишате още веднъж.

Можете да гледате видео по какъв начин вярно да масажирате точките!

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР