Запознайте се с Купе.Общността на Civilization VI очаква с нетърпение

...
Запознайте се с Купе.Общността на Civilization VI очаква с нетърпение
Коментари Харесай

Маорската цивилизация влиза в света на Civilization VI

Запознайте се с Купе.
Общността на Civilization VI чака с неспокойствие втория огромен експанжън за играта – Gathering Storm, екологично насечено като тема допълнение, в което ще бъде сложено акцентиране над човешката интервенция в природата на нашата планета. Тези дни беше изработен анонс на още една цивилизация, която ще влезе в Gathering Storm. След анонса на унгарския етнос, вход в играта ще създадат и коренните поданици на Нова Зеландия, маорите, дружно с техния популярен водач, Купе.

В основата на уменията на Купе стои „пътешествието“ му и ще показа един ранен вид игра, която се разграничава в забележителна степен от обичайния геймплей за Civ VI с това, че всеки един мач ще започва в средата на морето и маорите ще получават за всеки ход научни и културни постижения, преди да основат своята лична столица. Основна дарба на маорите е „мана“, която идва като резултат от плавателските им благоприятни условия и уменията им да строят кораби и лодки, а откакто се открият трайно, ще получите определени бонуси за това, като поселища, популация и други

Уникалната единица на маорската цивилизация се назовава Тоа и се показва в умеенето им да строят фортификационни уреди, до момента в който неповторимия им вид постройка носи името Марае. Всичко, което визира маорската, унгарската и други цивилизации, които ще влязат в Gathering Storm, ще забележим, когато експанцънът излезе, което ще се случи на 14.02.2019.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР