Запознайте се с криптовалутите, които може да нараснат през 2024

...
Запознайте се с криптовалутите, които може да нараснат през 2024
Коментари Харесай

Shiba Inu , Frax Share и Algotech изглеждат подходящи за потенциално добри печалби

Запознайте се с криптовалутите, които може да набъбнат през 2024 година с Shiba Inu (SHIB), Frax Share (FXS) и Algotech (ALGT). Листването на SHIB в Coinbase и мрежата Shibarium Network покачват легитимността ѝ.

Устойчивият скок на FXS и стартирането на Fraxchain са сигнал за напредък. ALGT , с набрани $1.1 милиона, е пионер в децентрализираната алгоритмична търговия.

Новини за Shiba Inu: Бичи вероятности за SHIB през 2024 година

През януари цената на Shiba Inu (SHIB) претърпя краткотраен спад, като в границите на един месец се намали с 16% и доближи $0.0000090 . Въпреки това, екосистемата на Shiba Inu (SHIB) остава устойчива и продължава да реализира триумфи в развиването си.

По-специално, Shiba Inu (SHIB) реализира забележителен стадий, като си обезпечи листване на реномираната борса Coinbase, наблягайки своята възходяща легитимност в крипто пространството.



Освен това въвеждането на мрежата Shibarium Network показва уговорката на плана да разшири полезността си оттатък статуса на меме монета, като се концентрира върху децентрализираните финансови (DeFi) и игрови приложения.

Като втората по величина меме монета с пазарна капитализация от $5.375 милиарда, мощната поддръжка на общността и продължаващото развиване на Shiba Inu я нареждат за евентуален напредък. Усилията на екосистемата за определяне на действителни случаи на потребление на токена SHIB показват тактика, ориентирана към бъдещето, което прави Shiba Inu завладяващ актив за бъдещето.

Тази вест генерира бича прогноза за Shiba Inu (SHIB) за 2024 г, като анализаторите плануват, че цената на SHIB може да доближи $0.000018 до май, което я прави една от най-хубавите монети, в които да инвестирате в този момент.

Frax Share (FXS): Устойчив скок и предстоящ растеж за 2024 година

През януари Frax Share (FXS) показва забележителна резистентност, като сподели мощен скок от 17% в границите на един месец, достигайки $10.38 . Този забележителен прогресивен тренд освен отразява внезапното повишение на доверието на вложителите, само че и подсказва за евентуалната мощ на екосистемата на Frax Share (FXS).

Предстоящото стартиране на решението за мащабиране на Frax Finance, Fraxchain , планувано за февруари 2024 година, провокира засилен интерес към FXS. Това новаторско решение има за цел да се оправи с провокациите, свързани с мащабируемостта, като евентуално изведе Frax Share (FXS) на напред във времето в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi).

Освен това предложенията за стратегическо ръководство на хоризонта и непрекъснатите старания за възстановяване на токеномиката акцентират уговорката за поощряване на процъфтяваща екосистема Frax Share (FXS).

С позитивното медийно отразяване, което ускорява осведомеността на вложителите и разрастващата се динамичност на световния крипто пейзаж, Frax Share е подготвена за резистентен напредък, предлагайки на вложителите опция да вземат участие в развиващия се роман за стабилно и динамично децентрализирано финансово бъдеще.

С внезапното повишаване на цената на FXS и неотдавнашното развиване на Frax Share се чака криптовалутата да се показа добре през 2024 година Анализаторите чакат Frax Share (FXS) да доближи алткойн цена от $18.43 до май.

Algotech (ALGT): Новият драгоценен камък в децентрализираната алгоритмична търговия

В бързо развиващия се пейзаж на криптовалутите Algotech (ALGT) се обрисува като модернист, който слага нови стандарти в децентрализираната алгоритмична търговия. Преди да навлезем в детайлите, е извънредно значимо да отбележим, че Algotech (ALGT) сполучливо набра впечатляващите $1.1 милиона единствено в границите на два дни по време на частната си сийд продажба, демонстрирайки доста доверие на ранните вложители при цена от $0.02 .

Публичната предварителна продажба на Algotech (ALGT), разграничена на стратегически стадии, в допълнение затвърди финансовата ѝ позиция. С общо предложение на 230 милиона токена и цел за набиране на $14.225 милиона , Algotech (ALGT) показва солидна финансова поддръжка и инвеститорски интерес.

Движещата мощ зад Algotech (ALGT) се крие в уговорката ѝ към реформаторски тактики като хеджиране, приблизително превръщане и следване на трендовете. Инвеститорите освен се излагат на евентуални облаги, само че и си обезпечават право на глас в ръководството, частична благосъстоятелност върху авангардния програмен продукт на Algotech и дял в дивидентите, генерирани от доходоносните фондове.

Тъй като Algotech (ALGT) се нарежда за стартиране на пазара на цена от $0.15 , което е незабравим скок от 275% по отношение на първичната цена, ранните вложители са подготвени да се възползват от триумфа на плана.

Токенът ALGT, построен въз основата на ERC-20 стандарта, предлага врата към света на алгоритмичната търговия, предоставяйки на потребителите една от посочените за най-хубавите ERC-20 монети през 2024 година

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР