Запознайте се с историята на една млада дама, която разкрива

...
Запознайте се с историята на една млада дама, която разкрива
Коментари Харесай

Какво се случва с тялото ни когато спрем алкохола

Запознайте се с историята на една млада дама, която разкрива по какъв начин решението да спре алкохола се е отразило на фигурата й. Тя се споделя Аса Инглиш и е известна шведска фитнес блогърка, известна в онлайн пространството като Jelly Devote. Към днешна дата русокосата хубавица пленява с тяло с тонизирана мускулатура, само че както разкрива самата Аса и фотосите, които разгласява, тя не всеки път е изглеждала толкоз съвършено.
" Преди години излизах и се напивах с другари 3-4 пъти седмично, а през днешния ден не пия повече от чаша или две шампанско един път на една-две седмици ", разяснява Аса, като признава, че все още, когато е приемала безсистемно количество алкохол, килограмите й са стигнали до притеснителните 75. Решението й да откаже алкохола е от преди шест години, когато е на 21, написа fakti.bg. А повода да го направи и напълно да промени питателните си привички е фотография по бански, която й отваря очите за метода, по който наподобява.
Мнозина не си дават сметка, че алкохолът е много калоричен. За информация 1 грам алкохол съдържа 7 калории, до момента в който 1 грам протеин или въглехидрат - 4. Освен това калориите от алкохола са освен празни, т.е. не носят никакви хранителни субстанции нужни на тялото ви, само че и блокират изгарянето на мазнините. Причината е, че можем да съхраняваме хранителни субстанции като белтъчини, въглехидрати и мазнини в нашето тяло, само че не можем да съхраняваме силата от алкохола. Така че тялото се пробва да се очисти от него и то предпочитано. Всички други процеси, в това число попиване на хранителни субстанции и изгаряне на мазнини, се прекъсват.
Аса разкрива, че откакто е спряла алкохола е отслабнала фрапантно.
" Разбрах, че нощният живот не е за мен. Чувствам се по-щастлива с маратонки в парка, в сравнение с токчета в клуба. Предпочитам да пия протеин и смути, в сравнение с да лисвам шампанско в нощно заведение и това си проличава ", споделя Аса.
В един миг обаче е отишла от едната в другата прекаленост и е тежала единствено 45 кг. Обаче тъкмо когато е на път да се сблъска с ужаса, наименуван анорексия, тя открива фитнеса.
" Влюбих се в него от пръв допир ", безапелационна е хубавицата.
Днес шведката признава, че не знае какъв брой тъкмо тежи, тъй като от дълго време е спряла да се мери. Просто е схванала, че цифрите върху кантара изобщо не са аршин за това дали наподобява добре, или не.
" Важното е по какъв начин се чувстваш, какъв брой си витален, какъв брой сила имаш! ", безапелационна е дамата. Тя също по този начин споделя, че трансформацията й е повлияна и от решението й напълно да промени хранителния си режим. Спряла е модифицираните храни, отказала е бялата захар и залага на уравновесено хранене.
" Позволявам си от време на време да се поглезя с донът, само че след него ще изям зелена салата. И това е по-скоро премия, а не основата, от която е построено менюто ми ", добавя тя.
" Нищо не се получава без спорт! ", безапелационна е Аса. " Той забързва метаболизма и спомага да горите калории, даже когато сте неподвижен. А и нищо не повдига духа, и тялото като него ", споделя 27-годишната шведка и разяснява, че тя тренира най-малко пет пъти в седмицата.
" Ако нямате време за вървене до залата, подготовка и прибиране назад, може просто да упражнявате вкъщи. Аз упражнявам основно у дома ", разкрива Аса.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР