Запознайте се с 28-годишната Кейти Гарнър. През целия си съзнателен

...
Запознайте се с 28-годишната Кейти Гарнър. През целия си съзнателен
Коментари Харесай

Продавачка в супермаркет свали 82 кг. за година, а след това получи шокиращо предложение, което преобърна живота й

Запознайте се с 28-годишната Кейти Гарнър. През целия си умишлен живот младата британка страдала от наднормено тегло. В учебно заведение не спирали да й се подиграват и тя доста страдала поради външния си тип, написа jenata.blitz.bg.

Като тийнейджърка носела облекла с размер 3XL. Толкова големи били и комплексите й. Кейти в никакъв случай не се преобличала пред съученичките си, когато имали физическо, а гледала да се скрие в някое ъгълче, където никой няма да я вижда. 



До 2016 година Гарнър и вярно хранене били две несъвместими понятия. Младата жена се тъпчела с полуфабрикати, пици и хамбургери. Тя даже признава, че един път не е съумяла да си спомни усета на някои плодове и зеленчуци, тъй като не била яла такива храни от доста години. 

През 2015 година дядото на Кейти умрял след здравословни проблеми, провокирани от наднорменото му тегло. Няколко години преди кончината му баба й изгубила зрението си поради диабет, провокиран също от непотребни килограми. Виждайки какво се случва с околните й, 160-килограмовата Кейти схванала, че би трябвало да направи нещо, с цел да не я сполети тяхната орис.  



До този миг тя неведнъж опитвала да отслабне, само че всичко завършвало с цялостно крушение. Но в този момент била безапелационна, че ще се заеме с нещата съществено. Станала член на общественост по намаляване. Година и един месец по-късно към този момент се била разделила с 83 кг., което било повече от половината й тегло. А по-късно ненадейно получила изненадващо предложение за работа, което трансформирало живота й.  



Оказало се, че нейни фотоси, на които, апропо, наподобява великолепно, инцидентно са попаднали в полезрението на представител на една от локалните фешън къщи. Агентът намерил координатите на Гарнър и й предложил да се опитва като модел.



Така животът на Кейти, която да през вчерашния ден стояла зад щанда на магазина, се преобърнал на 180 градуса. 



Тя признава, че до скоро сходни промени биха я ужасили. Скромната и срамежлива дебеланка, която бе в плен на комплексите си, към този момент е в предишното и през днешния ден Кейти е напълно друг човек! 



Гледайки фотосите на пухкавата продавачка, преквалифицирала се в съблазнителен модел, си даваме сметка, че всичко е допустимо, стига единствено да го желаяме!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР