Запознавате се със страхотен мъж, излизате на среща и си

...
Запознавате се със страхотен мъж, излизате на среща и си
Коментари Харесай

Чудите се защо той не ви се обажда? Ето шест възможни причини за това

Запознавате се със страховит мъж, излизате на среща и си прекарвате просто отлично. На идващия ден стартирате да усещате характерното неспокойствие на започващата да се влюбва жена, сияете от благополучие и чакате с неспокойствие да чуете гласа на своя нов обичан.

Ситуацията е толкоз сериозна, че взимате телефона на всички места със себе си – даже и в банята. През 5 минути го отключвате и заключвате, с цел да се уверите, че без да желаете не сте пропуснали позвъняване или известие от въпросния мъж.

Сутринта сте разчувствани и щастливи, към обяд и ранния следобяд към този момент стартирате да ставате доста нетърпеливи. Късния следобяд към този момент сте леко изнервени („ Какво ли прави през целия ден, че не ми се обажда още?! “), а вечерта към този момент сте изцяло обезверени и разочаровани, откакто телефонът ви продължава все по този начин да „ мълчи “.

Логично, стартирате да се питате „ Защо той не се обажда? “. Ето и вероятните аргументи:

1. Той е последовател на тридневното предписание.

Повечето мъже считат, че никак не е мъжкарско да демонстрират, че в действителност харесват дадена жена и по някакъв метод им пука за нея. В случая може да си имате работа с тъкмо подобен субект – някой, който се опасява да покаже благосклонностите си и е решен да съблюдава тридневното предписание – никакви позвънявания, срещи и известия три дни.

2. Той е ангажиран.

Втората явна причина, поради която той може да не ви се обажда е, че е доста ангажиран. Разбира се, при предпочитание всеки има опция да откри даже 1 минута да се чуе с някого, само че двамата въпреки всичко не се познавате добре и той може би не се усеща удобно да го направи по този метод.

3. Той отсрочва момента.

Въпреки че вашата среща е предходна добре, може би мъжът към момента не е сигурен какво желае във връзка с вас. Възможно е той да е претърпял скорошна мъчителна разлъка и да не желае да прибързва с други дами. Или пък има други цели в живота си, за които не е сигурен дали желае да жертва.

4. Той е състезател.

Вие не сте единствената, с която този мъж се вижда. Има най-малко няколко като вас. Днес просто не е в въодушевление да ви се обади, а може би точно този ден има среща с някоя от другите. Този вид мъже елементарно могат да си проличат – в случай че ви се обади след няколко дни, видите се и отново изчезне за известно време – очевидно просто обича да разнообразява всекидневието си с разнообразни дами.

5. Той към този момент е привързан.

Има възможност мъжът, с който сте излизали на среща, в действителност към този момент да си има другарка. По тази причина на него му е по-трудно да намира време за вас, а и най-вероятно няма изключително огромно предпочитание да ви се обажда.

6. Той просто не си пада по вас.

Чувайки тази фраза, Миранда от „ Сексът и градът “ стартира да схваща мъжете доста по-добре. Тя одобри истината и откри пояснение за всичките пъти, в които е чакала позвъняване на телефона, само че то по този начин и не е идвало. Най-крайната и неприятна причина, поради която мъжът може да не ви потърси, е фактът, че той просто не си пада по вас. Може да сте му симпатична, само че не задоволително, с цел да пожелае да се видите още веднъж.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР