Запознаваме те с един нов-стар проект. Знаеш ли, че в

...
Запознаваме те с един нов-стар проект. Знаеш ли, че в
Коментари Харесай

Когато талантът срещне спорта: Milan Academy Junior Camp

Запознаваме те с един нов-стар план. Знаеш ли, че в България се провеждат сходни подготвителни лагери от 2011г. насам?
2011

2015

2016

*Този камп е най-големият, проведен досега от Milan Academy Junior Camp в България и по света с сбор от 242 участващи деца
2017

ИДЕЯТА:
Идеята на Milan Academy Junior Camp е младите футболни гении от цялата страна да прекарат по една седмица в лагерите и да упражняват под управлението на италиански треньори част от академията на Milan. В края на интервала, експертите вършат селекция и избират най-талантливите деца, които отпътуват за Милано, за присъединяване във финалния шампионат на Milan Camp Day дружно със свои връстници от целия свят, което несъмнено е незабравимо прекарване.

НАЧИНА:
Тази година конфликтът сред децата и футболния гранд AC Milan ще е на две местоположения: в Несебър и в Трявна. Можеш да се запишеш на съответните форми за регистрация.
РЕЗУЛТАТЪТ:
Усмивки по лицата на децата:
Ние няма да ритаме, само че ще сме там сигурно, тъй като такива хрумвания ни въодушевяват и ни карат да мислим оттатък сивото всекидневие.
* Milan Academy Junior Camp - Bulgaria е част от интернационалната стратегия на AC Milan за развиването на деца гении на възраст от 5 до 17 години.
Можеш да ги следиш изкъсо на уеб страницата им или на страницата им във Фейсбук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР