Запознати с драмите около личния живот на обявената за Майка

...
Запознати с драмите около личния живот на обявената за Майка
Коментари Харесай

Клип 18+ с Черната Златка обикаля порносайтовете! Кой иска да направи за резил плеймейтката на стари години?


Запознати с драмите към персоналния живот на оповестената за Майка на годината през 2016-а плеймейтка подозират, че инкриминиращият запис е дело на някогашната й половинка – предприемача от Луковит Мирослав. „ Голямата любов” на цицорестата бургазлийка се оказа извънредно злопаметен и откакто скапаха фамилната идилия, освен напъди Златка като мръсно коте и си прибра всички дарове, отпред с джипа „ Рейндж Роувър”, само че и по всякакъв начин се старае да я омаскари.

„ Не съм предполагала с какъв човек съм живяла толкоз години. Явно този привидно великодушен и милосърден мъж е една дребна, селска душичка”, жалва се Златка.

Тя твърди, че фрагментите в порносайтовете не са с нейно присъединяване, а са публикувани единствено с цел да нарушат душевния й комфорт с новото гадже. Според други обаче е допустимо занапред да изскачат още компромати от бурното минало на бургазлийката. Говори се, че преди няколко години тя се подвизавала в еротичния клуб „ Бабилон” в центъра на Виена. Черната Златка имала снимана и вулгарна еротична фотосесия, на гърба на порнографията, където в елементи се виждали най-интимните й зони.

Както стана ясно, плеймейтката не остана дълго сама и от известно време топли леглото на женен мъж – Галин Гочев. Златка съумя небрежно да раздели новия си фаворит с майката на детето му, тъкмо както преди време постъпи и с Миро. Новият на брюнетката също не е безпаричен. Има няколко оборотни автомивки, автомонтьор е, кара и мотори.

Така и не стана ясно каква е повода за раздялата на Златка и Миро, само че очевидно двамата не таят прекомерно положителни усеща един към различен. „ За следващ път ще помоля всички, загрижени за моя персонален живот, да престанат да ми задават просташки въпроси с вярата да схванат някоя клевета. Какво се случва в леглото ми не е социална идея и не би трябвало да ви интересува. Имайте малко почитание, с цел да не ви изхвърля от профила си”, изригна бургазлийката неотдавна. Тя съобщи, че от последните вести за нея, единственото правилно нещо е името й.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР