Запознати разкриха, че след раздялата с 43-годишната моделка, футболистът изпаднал

...
Запознати разкриха, че след раздялата с 43-годишната моделка, футболистът изпаднал
Коментари Харесай

Ново 20: Врачка помогнала на Божинов да си върне Биляна Дол

Запознати разкриха, че след раздялата с 43-годишната моделка, футболистът изпаднал в тежко прочувствено положение.

„ Не се хранеше, не излизаше на никое място, отхвърляше да контактува с другари “, описват негови близки. Именно те го посъветвали да посети прочут маг в покрайнините на София.

Самият Валери, който бил надълбоко религиозен, от дълго време имал подозрения за направена магия. От много време насам кариерата му върви стремително надолу.

Още преди години Божинов бе видян да носи специфичен талисман на ръката против уроки и черни вълшебства. Валери го поставил поради съмнения, че някогашната му Алисия го е проклела да не му върви във футбола и любовта. В интерес на истината златните му години бяха точно по време на връзката му с фолк певицата. След раздялата им кариерата му потегли надолу, а бракът му с Николета Лозанова търпя едвам 3 години.

Именно поради поредицата от неудачи Божинов прибягнал до услугите на една от най-известните и могъщи врачки в столицата. Ясновидката му предсказала, че с Биляна още веднъж ще се съберат и му изготвила специфичен талисман, който да му помогне в битката за сърцето й.

Преди две седмици Валери отлетя за Белград, където направи грандиозна изненада на Биляна за да я омилостиви и да му елементарни за изневерите. Футболистът бе наел първокласно Ферари, цялостно с дарове за неговата обичана. Сред даровете – голямо плюшено мече и огромна кутия с първокласни бонбони под формата на букет.

Божинов употребява известна компания, която му оказа помощ в реализирането на изненадата и даже снимах малко видео, до момента в който Биляна си получава подаръците.

Сръбкинята бързо се поддаде на сантименталния жест и чара на Валери и двамата публично оповестиха, че още веднъж са дружно.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР