Запознали сте се, пили сте кафе, разходили сте се и

...
Запознали сте се, пили сте кафе, разходили сте се и
Коментари Харесай

Кога са случва това чудо Секс на първа среща?

Запознали сте се, пили сте кафе, разходили сте се и сте приключили вечерта в някой нощен клуб. А на сутринта виждате, че до вас лежи мъж, за чието битие допреди 24 часа не сте и предполагали. И стартират да ви изтезават какви ли не въпроси... Какво върша тук? Какво ще си намерения той? Защо се съгласих?

Причина първа - обич от пръв взор
Това се случва освен в любовните романи - влюбили сте се и напълно сте си изгубили мозъка. Затова не желаете да се разделяте с него и безропотно падате в буйните му прегръдки. В такива случаи нормално в главата ви няма място за разкайване, страдание и подозрения за личното ви държание. Може да ви разтревожи единствено въпросът: “Дали той ме харесва толкоз, колкото аз него?”
Съвет: Още щом почувствате първите признаци на пристрастеност, пробвайте се да опознаете “кандидата” за вашата огромна обич и да получите отговори на въпросите, които ви вълнуват. Например дали е женен, не минава ли инцидентно през вашия град? Не забравяйте да питате за работата му, образованието, заплатата... По-добре е незабавно да разберете неприятното, в сравнение с да преживеете отчаяние на сутринта.

Причина втора - полова
Такива обстановки нормално демонстрират по филмите. Страстна девственица флиртува със привлекателен млад мъж и след втората чаша вино му предлага да отидат у тях. В реалност не доста дами постъпват по този начин, само че от време на време пораждат такива мисли. И в случай че вашият сътрудник си мисли за същото, неизбежно се стига до буен секс, без някой да убеждава някого.
Съвет: Не е значимо какво ви е предиздвикало да откликнете на предлагането за секс - чарът му, парите му или половият ви инстинкт. Не измъчвайте себе си и него да измисляте по-сносни аргументи за “лекомисленото” ви държание. Желанието ви е задоволителна причина и почтено пояснение за какво сте го поканили у вас.

Причина трета - от нелепост
Веселили сте се с огромна компания у другарка, където сте срещнали симпатични и остроумни непознати. Смели сте се, танцували сте, пили сте, яли сте... Един от непознатите се оказал прелестен и очевидно е показал към вас интерес. Естествено е приятната вечер да премине в приятна нощ. А сутринта, когато леко ви наболва глава от веселбата и безсънието, всичко наподобява по различен метод.
Съвет: Глупаво е да не разговаряте с непознатия, който лежи до вас и да се вършиме, че нищо не е било. Ако той не значи нищо за вас и нямате желание да продължавате връзките си, демонстрирайте, че сте смутени. Възможно е и той да се усеща неудобно, че е изгубил надзор над себе си.

Причина четвърта - от досада
А допустимо е всичко да е протекло тъкмо назад. Вие извънредно сте скучали, животът ви се е коствал еднообразен и от дълго време не ви е предложил изненади. Затова сте почнали да флиртувате, с цел да внесете многообразие в монотонния си живот и сте се оказали в неговите прегръдки в търсене на мощни чувства. За жал може би няма да можете да разсеете скуката и да получите наслада и наслаждение, тъй като рационализмът потиска страстите.
Съвет: Понякога се случва по този начин - срещат се двама и в един миг сред тях пламва искра. Но във вашия случай дървата са прекомерно сурови и това е малко евентуално. Така че в случай че не сте могли да успехите разочарованието и скуката, постоянно можете да употребявате остарелия британски способ - тръгвате, без да се сбогувате. Докато той спи, взима душ или прави в кухнята кафе, измъкнете се тихичко, без да оставяте нито записка, нито телефон. И този край може да ви сътвори доста по-силни чувства от самото премеждие.

Причина пета - за възмездие
Има дами, които желаят да “хванат” неверника и да санкционират безхаберника. Доста мъже даже не допускат какъв брой постоянно приятелките им преспиват с тях единствено с цел да отмъстят на различен. А в действителност по-сполучливо ще си отмъстите, в случай че разделите постелите си. Така неверникът с времето ще е безследно заличен от съзнанието ви. Иначе нощта, прекарана с мъж, който харесвате, макар че познавате от два часа, може да ви донесе и приятност и възмездие по едно и също време.
Съвет: Да се окажете в обятията на различен мъж, без да си спомняте за какво сте попаднали там, е най-сладката победа над този, на който желаете да отмъстите! Отпуснете се и се наслаждавайте на удоволствието. Когато се явите пред мъжа, поради който таите злопаметност и завист, и излъчвате тайнственост и самостоятелност, той несъмнено ще съжали за своите недомислени действия. Не бързайте да се извинявате и да простите. Победителите никой не ги съди!

Причина шеста - от самотност
В момента си нямам другар и съм напълно свободна. Така си мислите вие, до момента в който преценявате всички “за” и “против” инцидентния парещ секс. И деликатно преценявате своя нов прочут от позиция на това дали връзките ви с него могат да продължат. Ако той издържи теста и решите, че е подобаващ да бъде ваш сътрудник, вие му отивате на посетители. А на сутринта, едвам отворили очи, вие към този момент вършиме взаимни проекти за на следващия ден, за идващите почивни дни, за отпуската следващата година.
Съвет: Изобщо не е несъмнено, че “вашият мъж” ще показа проектите ви или че към този момент е осъзнал, че вие сте “неговата приятелка”. И вие не бързайте с изводите. Една нощ, прекарана дружно, още не е гаранция за скорошна женитба. Напълно допустимо е да стане начало на нов романс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР