Запознахме се около работните ни ангажименти, въпреки че се познаваме

...
Запознахме се около работните ни ангажименти, въпреки че се познаваме
Коментари Харесай

Тръпка: Вдовицата на убития командос Шарков с нова любов

„ Запознахме се към работните ни задължения, макар че се познаваме по този начин от доста години. … и внезапно връзките ни минават на по-приятелска повърхност и диалозите става по-задушевни ”, споделя за новата си тръпка вдовицата на убития командос Шарков - Милена, пред bTV.



„ Така стана, че тя беше планувала едно пътешестване с щерка си в Италия и безусловно деня откакто стана ясно, че сред нас ще се получи нещо. И това бяха едни 5 доста мудни за мен дни. Дни, в които чаках тя да се върне, и като младежи общо взето си чатехме. Тя ми споделяше, че върви и се крие от щерка си в тоалетната, с цел да написа нещо, което нали е доста необичайно на годините, на които сме, да изпадаме в такава обстановка, само че пък беше и занимателно ”, спомня си Лъчезар.



Щастието за двамата влюбени идва, откакто е изстрадано. Лъчезар минава през бракоразвод, а Милена губи обичания си брачен партньор – командоса Емил Шарков, който е прострелян по време на познавач акция в Лясковец през март 2014 година Излекувани от силата на любовта, двамата не престават дружно. А връзките им, както самата Милена споделя, са като хубав танц.



И двамата са буйни пътешественици и дружно пътуват из целия свят. Сред незабравимите им екзотични обиколки са тези в Италия, Доменикана, Мексико. Любими мемоари имат и от плажа Мая Бей в южната част на Тайланд, по-известен като плажа на Леонардо Ди Каприо от едноименния филм. Забавните моменти имат и по време на пътуването им в Мексико, когато Милена приема предизвикването да преодолее страха си от гмуркане под вода.

Историята на Милена и Лъчезар потвърждава, че втори късмет за любовта има. И то за същинска обич.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР