Запознах се със Слави Трифонов в нашата стая в Студентски

...
Запознах се със Слави Трифонов в нашата стая в Студентски
Коментари Харесай

Ето Какво Се Е Случило С Деси Радева И Слави Трифонов В Стаята В Студентски На Филия Мас И Щафета Салам!

Запознах се със Слави Трифонов в нашата стая в Студентски град, докара го моята съквартирантка. Точно вечеряхме, на масата имаше мехлем и щафета колбас, бяха най-гладните години. Като видях приятелката ми да идва с един доста дълъг човек, си споделих: леле, ще мни изяде вечерята. Поканихме го, а той пък взе, че одобри. Остана до 3 часа, тогава взе виолата и стартира да свири, спомни си Радева за запознанството си с Дългия през 1990 година Той ме убеждаваше, да не емигрирам, аз желаех да напусна България, призна Десислава Радева.

Така станала и офис управител в Каналето.

С Румен Радев се срещнала преди 31 години. Първоначално били единствено другари, срещнали се на един студентски празник.

Той е роден водач, изтребителите са огромната му обич, споделя Радева.

В последна сметка ги събрала работата във Военновъздушни сили. " Видях, че там работят хора без самочувствие, потиснати. Това бе една от задачите ми - да подвигна самочувствуето на тези хора. Другата цел беше сплотяването на екипа вътре. След акто Румен напусна, те плакаха - огромните мъже ", сподели Радева, която е някогашен пиар.

" Ние бягахме от това, отговори тя на въпрос по какъв начин е пламнала любовта им. - Но в последна сметка се случи. "

" Като семейство сме щастливи ", споделя брачната половинка на президента.

През цялото време тя подкрепяла мъжа си в предизборната му акция, не е имала съмнения.

Предимствата на новата си роля тя вижда в срещите с забавни хора и визитата на забавни места като Виенската филхармония и Болшой спектакъл. Недостатъците обаче били повече от преимуществата, счита Радева.

Интервюто е снимано във вила " Калина " в резиденция " Бояна ". Радева съобщи, че там няма личен състав. " Никой не ми прави кафето заран ", сподели тя. Камерата сподели и фрагменти на кухнята във вила " Калина ", която е надалеч от визиите за съвременна и първокласна. Няма и щатен готвач. " По принцип можем да назначим готвач, само че къде отива тогава уютът ", съобщи президентшата.

Тя разяснява и случаите с колата, в която се возеше. " Не знаех какво се случва. Само мога да кажа, че изнесеното в медиите нямаше нищо общо с действителността. " По думите ѝ автомобилът, в който се возела, бил спрян и в един миг заобиколен от жандармерия, без да е предизвикал това.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР