Запознах се с Маргаритка, която е учителка на директорката. Тя

...
Запознах се с Маргаритка, която е учителка на директорката. Тя
Коментари Харесай

Борисов към Вълчев: Намерете работа на Маргаритка, майка ми беше същата ревла

Запознах се с Маргаритка, която е учителка на директорката. Тя ме развълнува като се разплака, тъй като желала да работи в това учебно заведение. Пенсионирала се е като учител по БЕЛ и по Руски език. Дал съм задача на министъра на образованието и на директорката да ѝ намерят място. Това съобщи министър председателят Бойко Боросов от трибуната на ремонтираното учебно заведение в град Бяла. Заедно с него бе и министърът на образованието Красимир Вълчев и депутатът от ГРЕБ Пламен Нунев, съобщи вести.бг.

Премиерът съобщи, че в Русе има 4 главно ремонтирани учебни заведения. " За спортната зала половината пари ще ги откри държавното управление, а другата половина ще са от общината, с цел да спортуват децата и да пораства крепко потомство ", отсече той.

Минути преди да се качи на трибуната, те разгледаха постройката на СУ " П. Волов " и ремонтните действия в нея.

С питка и шарена сол, както повелява остарялата българска традиция, бяха посрещнати гостите.

Борисов се разходи из публиката, която го посрещна с бурни ръкопляскания.  Сред нея бяха възпитаници на СУ " П. Волов " и доста пенсионери. Премиерът се зарадва на децата, изкоментира брадата на едно от момчетата и прическите на девойките. Там министър председателят се срещна й с пенсионираната учителка Маргаритка, коята се разплака и показа, че от 33 години чака новото учебно заведение и е правила три първи копки на църквата в града. " Аз съм живата история на този град ", показа дамата през сълзи. " Майка ми беше същата ревла ", показа министър председателят на учителката и добави, че ѝ тя е реагирала по този начин прочувствено на събитията.

Пред всички натрупали се, Бойко Борисов благодаря на отчетата и подсети, че без Господ нищо не може да се направи.



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР