Запойните пиячи, които консумират големи количества алкохол и носят на

...
Запойните пиячи, които консумират големи количества алкохол и носят на
Коментари Харесай

Пиячите, които носят на алкохол, изпращат сексуални сигнали, че са в добра форма

Запойните пиячи, които употребяват огромни количества алкохол и носят на пиянство, изпращат с държанието си полови сигнали към възможни партньорки за това, че са в добра форма, написа в. " Дейли мейл ", представен от Българска телеграфна агенция.

Изданието цитира изследване на експерти от университетите в Пенсилвания и Бъфало. Те открили от разбор на мета данни за американски мъже, че тази категория човеци посредством своята резистентност на запои показва положително здраве и физическа мощ. Качества, които постоянно са били привлекателни за нежния пол.

При мъжете на междинна възраст якото пиянство демонстрира на възможни кандидатки тяхната по-висока стойност спрямо хората, които не носят на алкохол. Учените акцентират, че запоите влизат в еволюционните тактики на мачовците, да притеглят вниманието на дамите, изключително когато са в компания.

Статистики от Англия и други страни откриха, че запойното пиянство е по-често срещано събитие измежду по-заможните човеци, търсещи изява пред евентуални партньорки, напомня в. " Дейли мейл " /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР