Заповядайте в изцяло обновения комфорт на салоните в Cine Grand

...
Заповядайте в изцяло обновения комфорт на салоните в Cine Grand
Коментари Харесай

Нова кино изненада в Cine Grand Park Center Sofia

Заповядайте в напълно актуализирания комфорт на салоните в Cine Grand Park Center. Подарете си изненада, която дълго ще помните. Очакват ви огромни екрани, висококачествено озвучаване и най-вкусните пуканки в града. Истинско кино преживяване!

Днес, повече от всеки път преживяването и страстите са най-ценното, което бизнесът може да предложи на своите консуматори. Посетителите на кино Cine Grand знаят добре знаят, че философията на марката е да ги накара да се усещат постоянно добре пристигнали – мечтани и предстоящи посетители в киносалоните.



Уникалната за България и района идея за киносалони оборудвани с удобни кресла (реклайнери), които чрез специфичен механизъм се разтягат до хоризонтално състояние е обичана на кино посетителите на столицата.

Сега Cine Grand насочва покана, на която мъчно може да устоите – киното в Cine Grand Park Center, ситуирано в сърцето на града, е напълно актуализирано с удобните кресла на Cine Grand, големи кино екрани и високотехнологично озвучаване. Салоните са изцяло реновирани, с цел да предложат на феновете безподобен комфорт, който трансформира гледането на филм в първокласно преживяване – приятност за сетивата.

Покана, която не може да откажете!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР