Заповеди за 96 незаконни постройки на територията на кв. Лозенец“,

...
Заповеди за 96 незаконни постройки на територията на кв. Лозенец“,
Коментари Харесай

Още незаконни къщи ще събарят в старозагорския квартал „Лозенец“

Заповеди за 96 противозаконни постройки на територията на кв. „ Лозенец “, които се намират от източната страна на ул. „ Витоша “, парк „ Борова гора “ до Стрелбището, са подписани от кмета на община Стара Загора Живко Тодоров през днешния ден, оповестяват от пресцентъра на общинската администрация. 
Собствениците на противозаконните здания ще бъдат известени през идната седмица и ще стартира да тече 14-дневният период за обжалването им на заповедите. От общинския отдел „ Контрол по строителството “ прецизират, че по-късно ще бъдат връчени и заповедите, а нарушителите ще имат 30-дневен период за непринудено унищожаване на противозаконните постройки.
В средата на април в местността Карасиврия край кв. „ Лозенец " бяха съборени 54 противозаконни здания, за някои от които нямаше пояснение по какъв начин са свързани с електроснабдителната и ВиК мрежата в случай, че постройките са противозаконни. Поредната акция тогава беше част от твърдото желание на администрацията да се оправи с противозаконното строителство в тази част на града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР