Заподозряният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров се

...
Заподозряният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров се
Коментари Харесай

МВР отцепва Летището София заради убиеца Северин!

Заподозряният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров се чака да бъде върнат довечера в България с полет от Германия. Съдът в немския град Целе, където бе арестуван Северин Красимиров, почете настояването на българската прокуратура той да бъде екстрадиран в страната ни.

Съдебна защита ще го съпровожда до София, след което - още веднъж с ескорт, той би трябвало да бъде отведен до ареста в Русе.

В наличието на юрист, на Красимиров би трябвало да му бъдат повдигнати обвиняванията за обезчестяване и за ликвидиране по изключително нечовечен метод. В момента той е обвинен задочно. 21-годишният мъж ще бъде арестуван за 72 часа още на летището, а по-късно прокуратурата ще изиска за него непрекъснат арест.

Вчера в обществените мрежи се завъртя самодейност Северин да бъде посрещнат, с цел да може да се саморазправят с него. По този мотив от Министерство на вътрешните работи са взели нужните ограничения и ще отделят региона на летището, с цел да не се стигне до ексцесии. Отделно от Групово дело " Охрана " към правосъдното ведомство, който ще конвоират арестанта до Русе, имат намерение да го натоварят на затворнически бус още от пистата на аерогарата. Освен това обвиненият ще бъде отведен с белезници, с цел да даде ДНК проба в Националния институт по криминалистика и криминология. Това ще стане директно откакто арестуваният кацне у нас.

По проект Северин би трябвало да дойде в София в късния следобяд през днешния ден с полет от Франкфурт. Арестантът ще пътува с цивилен полет, само че още преди терминала на идващи се чака да бъде отведен със профилиран превоз.

Припомняме, че 30-годишната административна директорка на русенската телевизия ТВН Виктория Маринова бе открита изнасилена и убита на 6 октомври на крайбрежната алея на Дунав./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР