Заподозряният за серията бомбени експлозии с колети в американския щат

...
Заподозряният за серията бомбени експлозии с колети в американския щат
Коментари Харесай

Заподозрян за бомбените нападения в Тексас е мъртъв

Заподозряният за серията бомбени детонации с пратки в американския щат Тексас е мъртъв по време на огромна полицейска интервенция, оповестяват американски медии, представени от БиБиСи.

 Нови детонации в Тексас
Нови детонации в Тексас

Бомба избухна през вчерашния ден в Остин

Според CBS News заподозряният е умрял , откакто е детонирал взривно устройство на път северно от град Остин. Други локални медии осведомят, че заподозряният нападател е умрял при престрелка с полицията . Източник разкри, че заподозряният е бил прострелян от полицията и по-късно се е взривил с една от самоделните бомби.

Съобщава се, че заподозряният е проследен посредством мобилния му телефон , фрагменти от охранителни камери и квитанции от магазини.

По-късно през днешния ден управляващите ще дадат брифинг.

 Един ранен при детонация на пакет в склад на FedEx в Тексас
Един ранен при детонация на пакет в склад на FedEx в Тексас

Гръмналият пакет е трябвало да бъде доставен в Остин

Агенти на ФБР сега организират следствие на мястото.

Инцидентът се е случил след четири бомбени офанзиви в Остин и една в Шърц , който се намира на към 30 километра източно от Сан Антонио и на към 120 километра южно от Остин.

 Двама души са ранени в Тексас
Двама души са ранени в Тексас

Взрив е станал в град Остин

Американски медии разпространиха фрагменти от охранителни камери , на които се вижда бял мъж с руса коса, който носи няколко колета.

Местните управляващи оповестиха, че детонациите са почнали в Остин при започване на март . При първата на 2 март почина 29-годишен човек; на 13 март почина 17-годишен , а майка му е в сериозно състояние; на 13 март 75-годишна жена пострада ; на 18 март бяха ранени двама души, а на 20 март един човек пострада.

Вчера президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че " доста, доста болен човек или хора " стоят зад тези офанзиви.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР