Заподозрян убиец с меч самуари обезглави“ 14-годишно ученик по време

...
Заподозрян убиец с меч самуари обезглави“ 14-годишно ученик по време
Коментари Харесай

Нападение с меч на Ено обвинен „обезглави“ 14-годишното ученик Даниел Анджорин, изслушва в съда

Заподозрян палач с меч самуари „ обезглави “ 14-годишно възпитаник по време на хипотетична 15-минутна офанзива, изслуша съд през днешния ден.

Даниел Анджорин беше погубен мигове откакто напусна дома си в Хаянулт, в североизточен Лондон на 30 април. Твърди се, че 36-годишният Маркъс Монцо е умъртвил Даниел Анджорин в региона на Хайно в североизточен Лондон. Монцо беше упрекнат в ликвидиране предишния четвъртък и се яви пред Уестминстърския магистратски съд в столицата.

Монцо, двоен испано-бразилски жител, живеещ в Нюхам, също източен Лондон, беше арестуван след седемминутно чуване, по време на което му беше казано, че е изправен и пред обвинявания по две обвинявания в опит за ликвидиране, две обвинявания за тежка телесна щета, едно обвиняване за усложнена кражба с щурм и едно за владеене на предмет с острие.

Прокурор Том Литъл, KC, сподели: „ Този ​​случай се отнася за интервал от към 20 минути релативно рано сутринта на 30 април никой от нападнатите от подсъдимия не е познавал подсъдимия пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР