Заподозрян наркотрафикант е предложил възнаграждение от $30 000 за атентата,

...
Заподозрян наркотрафикант е предложил възнаграждение от $30 000 за атентата,
Коментари Харесай

Полицията: Давид Ортис е станал жертва на сгрешена поръчка за $30 000

Заподозрян наркотрафикант е предложил заплащане от $30 000 за атентата, при който по знамение не бе погубен бейзболният деец Давид Ортис, заяви полицията в Доминиканската република. Арестуваният Виктор Уго Гомес Васкес предплатил $10 000 на група наемници, с цел да отстраняват братовчед му Сиксто Давид Фернандес, който преди години го бил предал на управляващите.

Физическите причинители на закононарушението обаче объркали целта със седящия на същата маса Ортис, който бе прострелян в тил в заведение в столицата Санто Доминго на 9 юни. Фернандес, който е притежател на автосервиз, и легендата на Бостън Ред Сокс са били близки другари, удостовери представителят на доминиканската полиция Франк Феликс Дуран Мехия.


Бар " Дайъл " в Санто Доминго, където стрелец рани Давид Ортис на 9 юни

Биг Папи бе ранен в региона на кръста, като патронът засегна червата и черния дроб, преди да излезе през предната част на стомаха. 43-годишният доминиканец сега е настанен в Университетската болница на Масачузетс в Бостън. Бившият слъгър на " алените чорапи " претърпя серия интервенции, като лекарите предвиждат цялостно възобновяване.

Полицията в Доминикана разгласи, че по случая има задържани общо 14 души. В момента се търсят още няколко обвинени като участници в несполучливо проведеното нападение.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР