Заподозреният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров беше

...
Заподозреният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров беше
Коментари Харесай

Заподозреният за убийството на Виктория Маринова вече е в България

Заподозреният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров беше върнат в България от Германия. Самолетът от Франкфурт кацна на летище София по здрач. По-рано денем немските управляващи предадоха Северин Красимиров на българските си сътрудници.

Около 19 ч довечера Северин Красимиров мина граничен надзор на Летище София. В момента на стъпването му на българска земя стартира да тече 72-часовата му мярка за задържане под стража. Бяха му свалени пръстови отпечатъци.

Предстои мъжът да бъде конвоиран до следствения арест в Русе, където публично ще му бъдат повдигнати обвинявания. Като обвинено лице, би трябвало да му бъде снет биологичен материал за ДНК разбор, който ще бъде съпоставен с готовите към този момент проби, взети от мястото на престъплението и от вкъщи, който е обитавал в Русе. Ако обвиненият не даде единодушие за тези проучвания, ще бъде поискано документално правосъдно позволение за тях, както и мярка за неотклонение от Русенския Окръжен съд.

По-рано в предаването " Още от деня " зам.-главният прокурор Иван Гешев разяснява разкриването на закононарушението.
Иван Гешев, зам.- основен прокурор: Аз желая да благодаря на сътрудниците, които реализираха един неповторим резултат за разкриването на това закононарушение в границите на няколко дни.Този резултат е неповторим освен за българските, само че и за европейските стандарти. Ако би трябвало да изтъквам Харалан Александров от едно ваше предаване - да се твърди, че това е поръчково ликвидиране поради корупция автоматизирано тези, които го настояват, не са от кръга на умните. Хората, които използваха това за политически цели автоматизирано се изключиха от кръга на почтените.
Северин Красимиров е давал пояснения и пред немските управляващи, като пред тях е направил е частични признания, въз основата на които е взето решение за изгонването му в България.
      Екстрадират обвинявания в убийството на журналистката Виктория Маринова Екстрадират обвинявания в убийството на журналистката Виктория Маринова
Заподозреният за убийството на журналистката Виктория Маринова - Северин Красимиров, се чака да бъде върнат довечера в България с постоянен полет от...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР