Заподозреният за стрелбата в центъра на Страсбург е трябвало да

...
Заподозреният за стрелбата в центъра на Страсбург е трябвало да
Коментари Харесай

Скандална информация за чудовището, което окървави Страсбург

Заподозреният за стрелбата в центъра на Страсбург е трябвало да бъде арестуван във вторник сутринта (11.12.) по дело за ликвидиране, само че той не си е бил вкъщи, оповестява France Info.

Стрелбата в Страсбург се случи във вторник вечерта. Според последните данни двама души са били убити, единадесет са ранени, като поне 7 от тях са в тежко състояние.

Нападателят се е опитал да избяга, започнала е престрелка с военните. Медиите в страната съобщават, че нападателят също е ранен.

Извънредно! Нови изстрели в Страсбург! Военните влязоха в престрелка с атентатора

Преди това френското радио France-Bleu съобщи за нови изстрели в града. Засега няма подробности за новата стрелба. Прокуратурата в Париж е започнала следствие по дело за кървавото нападение в Страсбург, съобщиха местните медии.

Извънредно! Стрелба в центъра на Страсбург на Коледен базар, има поне един убит и много ранени (СНИМКИ/ВИДЕО)

Стана ясно, че нападателят е известен на полицията заради нарушения на закона, заявиха от френското министерство на вътрешните работи.

От последните минути: В Страсбург е страшно! Терористът още е на свобода (СНИМКИ/ВИДЕО)

Стрелбата е открита близо до коледния пазар в един от централните площади - Клебер. Представители на службите за сигурност са отцепили района, а трамваите са били спрени.

Ексклузивно и първо в БЛИЦ! Бареков в сърцето на терора в Страсбург, ето какво е видял (СНИМКИ)

Европейският парламент, който има база в Страсбург, е бил затворен, като никой не може да напусне или да влезе в сградата.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР