Заподозреният за бруталното убийство на Брент Сикема е казал на

...
Заподозреният за бруталното убийство на Брент Сикема е казал на
Коментари Харесай

Заподозреният за убийство твърди, че бившият на Брент Сикема му е предложил 200 000 долара, за да убие търговеца на произведения на изкуството в Ню Йорк

Заподозреният за бруталното ликвидиране на Брент Сикема е споделил на бразилската полиция, че отчужденият брачен партньор на търговеца на творби на изкуството от Манхатън е поръчал убийството и му е предложил 200 000 $, с цел да приключи работата, съгласно известия в бразилската преса.

30-годишният Алехандро Триана Превез твърди пред управляващите, че Даниел Карера Сикема, 53, е поръчал януарското ликвидиране на Брент Сикема, 75. Галеристът, чиято компания в Челси съставлява художниците Вик Муниз и Кара Уокър, наред с други, е открит мъртъв през неговата редова къща в Рио де Жанейро на 15 януари с 18 прободни рани по лицето, гърдите и гърлото, съгласно полицията.

Изявлението, в което се твърди, че Карера е забъркана, беше обявено за първи път в четвъртък от вестник Folha de Sao Paulo, който също заяви, че публичното министерство на Рио е поискало Карера, който живее в Манхатън с 14-годишния наследник на двойката, неотложно да бъде арестуван под стража.

Карера е роден в Куба и е работ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР