Заподозреният за атентата пред синагогата в германския град Хале призна,

...
Заподозреният за атентата пред синагогата в германския град Хале призна,
Коментари Харесай

Арестуваният за атентата в Хале призна, че той е стрелял

Заподозреният за атентата пред синагогата в немския град Хале призна, че той е стрелецът, оповестяват немските медии, представени от БГНЕС.
По-рано, по искане на основната прокуратура, Федералният съд на Германия издаде заповед за арест на обвинения причинител на смъртоносната офанзива пред синагога в град Хале.
Нападението от сряда аргументи гибелта на двама души и пострадвания на мнозина. В момента на стрелбата и хвърлянето на гранатата вътре в синагогата е имало към 80 души.
Нападателят е Щтефан Балиет, 27-годишен немски неонацист. Той е прочут в онлайн пространството със своите неонацистки изявления и антисемитски позиции. Според тях феминизмът бил в основата на ниската раждаемост в западните страни, а това от своя страна било употребявано като опрощение за всеобщите миграционни процеси. Балиет отхвърля и Холокоста и показва, че евреите стоят в основата на всички проблеми.
Атаката е осъществена по време на Йом Кипур, един от основните празници в юдаизма, който тази година се отбелязва от вторник до сряда
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР