Заподозреният в убийството на ТУПАК Шакур Дуейн Кийф Д“ Дейвис

...
Заподозреният в убийството на ТУПАК Шакур Дуейн Кийф Д“ Дейвис
Коментари Харесай

Унилият заподозрян в убийството на Тупак Кийф Д се чувства „изоставен от верните си войници от бандата“, тъй като те отказват да му дадат пари под гаранция

Заподозреният в убийството на ТУПАК Шакур Дуейн „ Кийф Д “ Дейвис се усеща отчаян от своите сътрудници гангстери в неговия „ час “ от потребност ", защото той лежи в пандиза, некадърен да събере парите си под гаранция.

Keefe D очакваше да „ бъде на открито и вкъщи " часове откакто арбитър от Лас Вегас го пусна под гаранция през февруари по делото за убийството на Тупак.

Но в този момент 60-годишният мъж се тревожи, че може да не успее да излезе от центъра за задържане на окръг Кларк преди процеса против него, който е плануван за есента.

Увереността на Кийф е изпаднал в обезсърчение, защото се усеща „ зарязан “ от „ лоялни бойци “ от дните на неговата тайфа, на които е помагал през годините.

Кийф би трябвало да натрупа към 80 000 $, с цел да обезпечи гаранция за гаранцията от 750 000 $, което би го предиздвикало да бъде освободен под домакински арест с устройство за следене на местоположението.

Но „ макар позвъняванията “, приятелите и фамилията на Кийф не са съумели да обезпечат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР