Заподозреният в убийство и опит за убийство норвежки младеж, открил

...
Заподозреният в убийство и опит за убийство норвежки младеж, открил
Коментари Харесай

Норвежецът, стрелял в джамия в Осло, ще остане още четири седмици в ареста

Заподозреният в ликвидиране и опит за ликвидиране норвежки юноша, разкрил в събота пукотевица в предградие на Осло, ще остане още четири седмици в ареста, постанови през днешния ден съдът, предава Българска телеграфна агенция.

Двайсет и една годишният юноша отхвърля отправените му обвинявания и на правосъдното съвещание, състояло се при закрити врата, изиска да бъде освободен, сподели юристът му, съобщи ДПА.

Прокурорите настояха за оптималния период на досъдебно задържане от четири седмици, очакван за обвинявания в ликвидиране и тероризъм.

Заподозреният беше упрекнат в ликвидиране, откакто няколко часа след офанзивата полицията откри натрупа на млада жена, разпозната като 17-годишната му доведената сестра.

Телевизионни фрагменти от районния съд в Осло демонстрираха 21-годишният нападател с насинени очи и драскотини по лицето и врата, евентуално получени при обезвреждането му от двама гости на джамията по време на нападението. В началото на съвещанието, което съдията реши да протече при закрити врата, нападателят се усмихна към камерите и умерено седна до юриста си. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР