Заподозрените са задържани в населено място, близо до София, в

...
Заподозрените са задържани в населено място, близо до София, в
Коментари Харесай

Убийците от Негован са ремонтирали апартамента на жертвите

Заподозрените са арестувани в обитаемо място, покрай София, в обект, в който са работили. Те са престъпно проявени. Имат регистрации за обири на МПС-та, нелегално владеене на оръжие. Единият е 75-ти набор, другият е 80-ти, стана ясно от брифинг на Министерство на вътрешните работи.
И двамата са от София. Жертвите и убийците са се познавали повече от година, като обвинените са правили поправки в жилището. Проверява се дали става въпрос за имотна мафия и предпочитание за лишаване на жилището. Или става въпрос за огромно количество пари и полезности, прибавиха от Министерство на вътрешните работи.

Засега се знае, че задържаните за жестокото ликвидиране на някогашния треньор по битка Йордан Атанасов и брачната половинка му са показали мястото, където са изхвърлили револвера.

Телата им бяха открити преди към 10 дни от локален риболовец.От полицията тогава споделиха, че се работи по четири версии, като споделиха, че една от тях е, че има възможност откритите край Негован да са убити от собствен непосредствен.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР