Започвате да говорите с някого, създавате връзка, намирате го за

...
Започвате да говорите с някого, създавате връзка, намирате го за
Коментари Харесай

Как реагират мъжете от различните зодиакални знаци на раздялата

Започвате да говорите с някого, създавате връзка, намирате го за прелъстителен и се чудите каква би била връзката ви. Но замисляли ли сте се в миналото по какъв начин мъжът, с който излизате или имате връзка, ще се окаже някогашен? Поведението след връзката може да ви опише доста за даден човек и неговата зодия е един от главните способи да разберете това.
1. Овен
Той ще схване раздялата като свое персонално проваляне и по този начин ще откри метод да се оправи с нещата по собствен метод, което ви слага в неприятна светлина.
2. Телец
Той в никакъв случай няма да ви опише за тъгата си. Дори да му е мъчно да ви не помни и да продължи напред, той ще страда в безмълвие. Той ще ви остави да вървите по своя път, до момента в който се концентрира върху построяването на кариерата си.
3. Близнаци
Той ще ви пренебрегва до миг, в който си мислите, че е не запомнил за вас и по-късно внезапно ще продължи да ви изпраща известия. Няма да ви помоли да се съберете още веднъж, само че несъмнено ще стартира да изпраща смесени сигнали.
4. Рак
Той няма да ви манипулира, с цел да се върнете при него, само че ще употребява всяка опция, с цел да ви накара да се чувствате отговорни. Никога няма да ви елементарни, че сте разрушили сърцето му.
5. Лъв
 6 признака, че НЕ обичате същински индивида до вас 6 признака, че НЕ обичате същински индивида до вас
Много от нас не могат да разграничат същинската обич от краткотрайното въодушевление. Понякога си мислим, че обичаме някого, до момента в който една заран н...
Всичко е съревнование за този човек. Той се стараеше да бъде по-добър от теб през цялата ви връзка и ще продължи да го прави даже откакто двамата я прекратите.
6. Дева
Мъжът Дева няма да ви каже нищо, само че всякога, когато се натъкнете на него, отношението му към вас ще приказва единствено за себе си. Най-лошото е, че този човек ще бъде подправено вежлив. Не можете да го отрежете, тъй като той не е направил нищо неприятно. От друга страна, отрицателното му въодушевление ще ви изтощи.
7. Везни
Мъжът Везни ще направи всичко належащо, с цел да избегне борба. Вероятно ще останете в листата му с другари.
 Любовта отминава: Как завършват връзките си другите зодии Любовта отминава: Как завършват връзките си другите зодии
Понякога раздялата е съпроводена от голям скандал и взаимни обвинявания, от време на време — приятелско потупване по рамото. Има ли връзка...
8. Скорпион
Той няма да ви разреши да се измъкнете от раздялата толкоз елементарно. Най-лошото при раздялата със Скорпион е, че те в никакъв случай няма да не помнят.
9. Стрелец
Мъжът Стрелец ще бъде подготвен да направи всичко належащо, единствено с цел да ви задържи до себе си. Напускането му единствено ще се трансформира в същинско прочувствено изтезание за вас.
10. Козирог
 Как да се оправим, когато ни разбият сърцето Как да се оправим, когато ни разбият сърцето
Когато връзката ни се е разпаднала, ни обзема горест, меланхолия, постоянно плачем и не ни се прави нищо. Това e познато като положение на разб...
За мъжа Козирог няма значение дали той към момента е вманиачен по теб или не е имал самообладание да се отърве от теб, той постоянно ще работи по същия метод. Ще продължи напред, без да му мигне окото или най-малко ще наподобява по този начин.
11. Водолей
Трябва да внимавате с мъж Водолей, защото той ще продължи да разрушава сърцето ви даже откакто двамата се разделите. Той ще се преструва, че в никакъв случай не сте имали значение, даже в случай че той ви е обичал същински.
12. Риби
Той ще се опита интензивно да ви накара да изглеждате неприятни, без значение чия е виновността да се постави завършек на връзката. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР