Започват снимките на филм, вдъхновен от бягството на Радослав Колев

...
Започват снимките на филм, вдъхновен от бягството на Радослав Колев
Коментари Харесай

Започват снимките на филм, посветен на бягството от затвора на Радослав Колев и Владимир Пелов

Започват фотосите на филм, въодушевен от бягството на Радослав Колев и Владимир Пелов от Централния софийски затвор предходната година през април.

Тогава двамата нарушители съумяха да преминат през защитата на ареста, а дейностите им демонстрираха липса на надзор от страна на най-малко 10 надзиратели. По-късно Пелов бе убит при престрелка, само че Радослав Колев към момента е в неопределеност.
Eксклузивно по bTV: Бягството от Централния софийски затвор – на видео Бягството на Владимир Пелов и Радослав Колев секунда по секунда
От 19 март на снимачната площадка на " Заедно без теб " стартира работа младият режисьор Димитрис Георгиев. Филмът ще е черно-бял и ще предложи своята версия за протичащото се с изчезналия Радослав Колев.

За построяването на сюжета екипът се е срещнал с проверяващи, психолози, юристи и близки на избягалите нарушители.

За да придобие достоверност в лентата ще вземат участие същински публицисти.
Равносметката 2018: Бягство от Централния софийски затвор като на кино Дръзките дейности на рецидивистите Владимир Пелов и Радослав Колев потвърдиха неналичието на съответна реакция на най-малко 10 надзиратели
Вдъхновени от действителните събития, режисьорът Димитрис Георгиев и косценаристът Марий Росен са съумели да се доберат до информация, която до момента не е била известна на медиите.

Филмът ще се снима в чужбина.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР