Започват обученията за работа с новата платформа за виртуален маркетинг

...
Започват обученията за работа с новата платформа за виртуален маркетинг
Коментари Харесай

Платформата за виртуален маркетинг на занаятчийски продукти FairDeal свързва предприемачите

Започват образованията за работа с новата платформа за виртуален маркетинг на занаятчийски артикули FairDeal, оповестиха от общината във Велико Търново. Дигиталната мрежа и опциите, които тя дава на бизнесмените, ще бъдат показани на кръгла маса в старопрестолния град. Форумът и образованието ще се състоят на 28 януари. Участниците ще могат да се срещнат с цялостната идея за работни процеси на платформата за онлайн търговия, нейните преимущества, съществени модули и функционалности.

Могат да вземат участие всички занаятчии и производители от Велико Търново и района, както и всички области, попадащи в обсега на трансграничния район България – Румъния.

Създаването на новаторската маркетинг система е финансирано по Програма Interreg V-A Румъния-България 2014-2020, Приоритетна ос 4 - "Квалифициращ и приобщаващ район ". Водеща организация по плана "FairDeal - мрежа-платформа за бърза доставка на неповторими занаятчийски и фермерски артикули в региона на трансграничното съдействие " е Община Велико Търново. Партньори са й Асоциация "Диманш " (Румъния) (DA), Двустранна Българо-румънска комерсиална камара (България) (BCCBR) и Национален спектакъл "Марин Сореску " - Крайова (Румъния).

FairDeal е уеб-базирана платформа, която ще бъде налична от всяка точка на света и ще съкрати фрапантно пътя сред производители и консуматори. Голямо преимущество e опцията за интеграцията й с потвърдени търговски портали. Платформата съставлява софтуерно приложение, осигуряващо виртуална информация за продуктите и активността на заинтригуваните представители на целевите групи - търговци и занаятчии от трансграничния район.

Взаимодействието сред обичайни форми на промоция, маркетинг и новаторски решения, цели поощряване на предприемачеството, предоставяне на нова тенденция в развиване и повишение успеваемостта на дребния и междинен районен бизнес. Проектът дава повече благоприятни условия за независима претовареност, трудова подвижност и надомна работа.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР