Започват масови полицейски проверки в област Пловдив заради незаконни гонки.

...
Започват масови полицейски проверки в област Пловдив заради незаконни гонки.
Коментари Харесай

Среднощна акция на полицията в Пловдив заради незаконни гонки

Започват всеобщи полицейски инспекции в област Пловдив поради противозаконни гонки. Традиционно водачите се събират в късните часове на паркинги. Арена на гонките постоянно стават вършиме прави на булевардите в Пловдив. Една от тях е „ Асеновградско шосе ".
„ С изключително внимание одобряваме всяка информация, добита по разнообразни способи и начини и когато е установена съответна информация за съществуването или подготовката на сходни нерегламентирани надпревари, реагираме неотложно ", изясни контрольор Ботьо Гиргинов.За определяне на нарушителите постоянно проверяващите употребяват любителски фрагменти и преглеждат записите на камерите за видеонаблюдение в града.
Предвидените от закона санкции за нерегламентирани надпревари са съществени.
„ Лишаване от право на ръководство за 1 година и санкция от 3000 лв., при повторност - 3 години и 5000 лв. ", посочи контрольор Ботьо Гиргинов.
От „ Пътна полиция " в Пловдив регистрират спад с 81 произшествия от началото на годината в съпоставяне със същия интервал на 2018 година Загиналите са с девет по-малко, а ранените със 103.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР