Започват извънредни проверки в обектите за производството и търговията със

...
Започват извънредни проверки в обектите за производството и търговията със
Коментари Харесай

Започват извънредни проверки на сладоледа

Започват изключителни инспекции в обектите за производството и търговията със сладолед от през днешния ден, оповестиха от Българската организация по сигурност на храните (БАБХ). Те са свързани с започването на дейния летен сезон. Инспекциите в предприятията ще продължат до 14 юли, а в места за предложение на сладолед без авансово пакетиране до крайния консуматор - колички, щандове навън, преносими обекти и различен - през целия летен сезон.
Обект на надзор ще бъдат спазването на условията на софтуерната документи за произвеждане на сладолед, входящ надзор на първични материали и материали, потребление на влаганите добавки и етикетирането на готовия артикул. 
В места за предложение на сладолед без авансово пакетиране се следи за наложителното даване на данни за съществуването на субстанции или артикули, причиняващи алергии и нетърпимост. Проверки се вършат и за това дали приборът за разсипване на сладолед е обособен за за всеки тип и дали се съхранява при условия, недопускащи вторичното му замърсяване, прецизират от организацията.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР