Започват измами с есенните промоцииТърговски компании масово заблуждават потребителите с

...
Започват измами с есенните промоцииТърговски компании масово заблуждават потребителите с
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на вестник „Труд“ в понеделник, 18 септември 2017

Започват измами
с есенните промоции


 02-3

Търговски компании всеобщо заблуждават потребителите с нелоялни практики в разгара на сезонните понижения. Това демонстрира инспекция на Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) във връзка акциите за отстъпки и промоции, присъщи в интервалите, когато се сменят сезоните и магазините би трябвало да освободят място за новите сбирки.
Търговците употребяват това време на годината, с цел да привлекат нови клиенти, като оферират най-широка гама артикули на по-изгодни цени. КЗП предизвестява, че фирмите си служат с разнообразни трикове и неточно внушават, че дават опция за извършване на покупки по-евтино от тях спрямо други интервали.

ГЕРБ стартира
подготовка за локални избори 2019


 img_8301-17-09-17-10-29

ГЕРБ стартира подготовка от в този момент за локалните избори през 2019 година. Това стана ясно от изказванията на зам-председателя на партията Цветан Цветанов в Търговище и района през уикенда. “Важно е да се подготвим доста добре за идните избори за локална власт. Ние управляваме 130 общини с население 5 млн. и половина души. Трябва да се засилват оптимално всички структури на ГЕРБ, тъй като във всяка една намира се ражда нова концепция ”, сподели дясната ръка на водача на партията и министър председател Бойко Борисов.

Маслото нарастна
с 43% за година


 05.indd

Маслото е поскъпнало с 43% за една година, демонстрират данни на Държавната комисия по стоковите тържища и борсите /ДКСБТ/ към края на август. С по-високи цени на едро по отношение на същия месец на предходната година са били и останалите млечни артикули, захарните произведения и някои типове риба. С 8-9% се е повишила цената на кашкавала и сиренето, при яйцата нарастването е с 12 на 100, а при киселото и прясното мляко – с сред 2 и 3%.

Захлаждане и дъжд
за почивните дни


 07-1

Днес е последният ден с летни температури, а с настъпването на астрономическата есен ще усетим и метеорологичната, съобщи пред “Труд ” синоптикът от ТВ-МЕТ Петър Янков. Чувствителното захлаждане ще настъпи в четвъртък и ще остане осезаемо през трите почивни дни.

Осем задържани
при нощна акция в София


 09-1

Банда от минимум осем души бе арестувана при среднощна акция на ГДБОП, в която участваха барети с автомати и командоси от отряд “Кобра ” на столичната полиция. Тежко въоръжените ченгета блокираха 4 региона в София към 22 часа в събота и провокираха вълна от догадки и подправени вести в интернет, че тече интервенция по залавянето на похитителите на Адриан Златков.

Дипломацията проспа удара против българите в Украйна

 10-1

С новия закон за обучение Киев оряза фрапантно орязване предоставените права на приетите национални малцинства – коментар на Спас Ташев

Шест нови моста на Дунав ще възродят Севера

 1213.indd

Интервю с проф. доктор Андрей Захариев

Биткойн и криптовалутите

 Close up 3D illustration of paneled golden Bitcoins

Системата на работа с различните пари съставлява ниско тарифно банкерство. Значимостта на електронните пари се удостоверява от концепцията шест от най-големите банки в света да основат лична виртуална валута – разбор на финансиста Димитър Чобанов

Чорлавият бунтовник

 борис джонсън

Силует на английския външен министър Борис Джонсън
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР