Започват информационни дни за представяне на четири новооткрити мерки по

...
Започват информационни дни за представяне на четири новооткрити мерки по
Коментари Харесай

Започват информационни дни за представяне на отворените мерки по Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020 г.

Започват осведомителни дни за показване на четири новооткрити ограничения по Програмата за морско дело и риболовство (ПМДР) 2014-2020 година Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на земеделието, храните и горите.

Експерти от Управляващия орган на Програмата ще показват пред заинтригуваните страни опциите за кандидатстване по към този момент откритите за първи път ограничения 1.2 „ Здраве и сигурност “ и 2.5 „ Аквакултури, осигуряващи екологични услуги “.

До края на седмицата следва да бъде открит и банкет по ограниченията 2.2 „ Продуктивни вложения в аквакултурите “ и 5.4. Преработване на продуктите от лов на риба и аквакултури “.

Информационните дни ще започват на 22 юли 2019 година в Поморие. Събитието ще се организира от 10.00 часа в залата на Гранд Хотел Поморие. По време на срещата ще бъде показана и информация за новия правилник за Европейския фонд за морско дело, риболовство и аквакултури за интервала 2021–2027 година, както и за напредъка при осъществяването на метода Водено от общностите локално развиване.

Информационната акция ще продължи в Царево. Събитието ще се организира на 23 юли от 13.00 часа в залата на Общинския съвет, читалище „ Георги Кондолов “.

В Стара Загора ще се организира идната среща. Тя ще се състои на 30 юли от 13.00 часа в залата на хотел „ Мериан Палас “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР