Започват действия за събаряне на строежа на Алепу и възстановяване

...
Започват действия за събаряне на строежа на Алепу и възстановяване
Коментари Харесай

Започват действия за премахване на строежа на Алепу

Започват дейности за срутване на градежа на Алепу и възобновяване на терена.  

ДНСК дава начало на нужните дейности, с които да разпореди правенето на план за екологосъобразна рекултивация на емблематичното място и за унищожаване на построената до сегашния миг стоманобетонова структура.
Инвеститорът на Алепу отхвърля да махне подпорната стена даже да му наредят
" За мен това решение е напълно популистко, в жанр да се харесаме на хората. Явно в страна, в която се строят автомагистрали без строителни...
Прочети повече
Строежът ще бъде отхвърлен, като ще остане само частта, която извършва укрепващи свлачището и терена функционалности, оповестиха от " Продължаваме промяната ".

Проектите за възобновяване на нарушавания от противозаконното строителство натурален терен ще бъдат съгласувани от Министерство на околната среда и водите.

Одобрените капиталови планове следва да бъдат предоставени на притежателя на терена за непринудено осъществяване. При отвод от негова страна се минава към наложително осъществяване от ДНСК, като средствата се събират наложително от притежателя на терена.

Законосъобразните дейности на институциите са по отношение на окончателното решение на Върховен административен съд, потвърждаващо решението на БАС за оповестяване за незначително разрешението за градеж на община Созопол.
Съдът дефинитивно разгласи разрешението за градеж на Алепу за незначително
Строителното позволение за курортен комплекс " Алепу Вилидж " е незначително. Това удостовери Върховният административен съд (ВАС). Решението...
Прочети повече
Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР