Започването на връзка всъщност се оказва най-лесната част; поддържането й

...
Започването на връзка всъщност се оказва най-лесната част; поддържането й
Коментари Харесай

Най-добрите любовни съвета за всички времена

Започването на връзка в действителност се оказва най-лесната част; поддържането й на здравословно и удобно ниво е това, което крие рискове. Точно по тази причина броят на двойките (минали под венчилото или не), които посещават терапия за двойки, от ден на ден се усилва – превантивна мярка против сложните времена, които рано или късно настъпват… и удължаването на красивите моменти. За да ти даде едно рамо в любовните ти връзки, Cosmo се допита до най-хубавите американски специалисти и селектира най-ценните им любовни препоръки, които са събирали през годините – от скъпи житейски философии до малките-големи жестове. Ако ги вкараш в приложимост, ще успееш да задържиш връзките си щастливи и здравословни задълго.

Понякога изневерявай на навиците си
Двойките развиват характерна динамичност между тях: методите, по които се свързват един с различен, се повтарят непрекъснато. Ако промениш начертаната скица и действаш в противоположен ред, по положителен метод ще внесеш нов живот на връзката си. Ако да вземем за пример постоянно се ядосваш на гаджето си, когато се мотае, с цел да свърши някоя досадна домашна задачка, пробвай идващия път да се обърнеш към него с по-благ и другарски звук, а по-късно му се отблагодари за добре свършената работа. Проработва всякога.

Докосвайте се непрекъснато
Не се съмняваме, че се прегръщате и целувате всякога, когато се видите и може би обичате да се притискате един в различен замалко след секс. Но простичките жестове като потъркване на рамото му, до момента в който гледате телевизия, сграбчването на ръката му, до момента в който ходите по улицата или галенето на бедрата му по време на вечеря, са съвършен метод да се сближите. Честото допиране на колегата денем покачва хормоните, с помощта на които се чувстваш добре, което ускорява привързаността ви и ви прави по-близки на инстинктивно равнище.

Не си ставайте другари
Да сте си приятелки с гаджето, на доктрина наподобява супер. Но такива връзки могат да съсипят половия ви живот. Ако чисто животинското привличане, което имахте първоначално, стартира да отстъпва пред връзката ви, която застрашително се трансформира в такава сред съквартиранти, не те чака нищо положително. Спести дългите полемики за моментите, когато си с приятелките си, а половата си сила резервира напълно за него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР